Ultimele subiecte
A inceput?
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi •
A inceput?
Salut,
Saptamana trecuta in urma unui contact sexual cu prietena mea am observat ca in sperma a aparut un pic de sange. Dupa contactul sexual am simtit cateva ore bune un mic disconfort la testicule... dar a disparut dupa 1 zi.
Alte simptome n-am mai simtit.. NU am dificultate in urinare, NU simt usturimi... nimic.
Nu am avut alte partenere si nici prietena mea NU a avut nici un alt contact sexual cu alta persoana.
Astazi am fost la urolog si mi-au luat probe de urina si secretie de la prostata. Rezultatele vor veni saptamana viitoare.
Am citit cateva din povestile voastre si ma cam ingrijorez.....
Saptamana trecuta in urma unui contact sexual cu prietena mea am observat ca in sperma a aparut un pic de sange. Dupa contactul sexual am simtit cateva ore bune un mic disconfort la testicule... dar a disparut dupa 1 zi.
Alte simptome n-am mai simtit.. NU am dificultate in urinare, NU simt usturimi... nimic.
Nu am avut alte partenere si nici prietena mea NU a avut nici un alt contact sexual cu alta persoana.
Astazi am fost la urolog si mi-au luat probe de urina si secretie de la prostata. Rezultatele vor veni saptamana viitoare.
Am citit cateva din povestile voastre si ma cam ingrijorez.....
emrares- Sex :
Data de inscriere : 03/07/2012
32
Localizare : targu mures
Re: A inceput?
nu cred ca este vorba despre prostatita.. ar trebui sa simti un disconfort intre picioare in interor.. si nevoia de a urina, o fii ceva de la testicol si nu de la prostata.
eugen- Sex :
Data de inscriere : 27/04/2011
32
Localizare : bucuresti
Urinez normal... si urina are culoare normala... destul de lipede.
Disconfort am simtit dupa actul sexual cateva ore... in rest nu am simtit nimic.
La urolog m-a palpat si la testicule si a zis ca e totul OK.
Disconfort am simtit dupa actul sexual cateva ore... in rest nu am simtit nimic.
La urolog m-a palpat si la testicule si a zis ca e totul OK.
emrares- Sex :
32
Da... a inceput.
Astazi am aflat rezultatul. Mi s-au recomandat urmatoarele medicamente: Amoxicillin, ZANOCIN, ketonal supozitoare
Astazi am aflat rezultatul. Mi s-au recomandat urmatoarele medicamente: Amoxicillin, ZANOCIN, ketonal supozitoare
emrares- Sex :
32
Ca un mai vechi suferind și ca un observator a ce se întâmplă cred că ar fi util de luat în considerare o abordare corespunzătoare a modului de viață: nivel de stress admisibil, alimentație corectată, controlată, sport, yoga și mult optimism!
Miki1- Sex :
Data de inscriere : 09/07/2012
67
Localizare : Dragasani
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Prostatita nebacteriana la 26 de ani?
» Injectii prostata Guercini
» POVESTEA MEA
» Haideti sa contabilizam simptomele
» statul pe scaun si statul in picioare
» Supozitoare-Proxelan